Pachet Luminii


Dj Valcea dispune de 3 pachete de baza pentru orice buget,la cerere se poate modifica pachetul de lumini ales de d-voastra.

 

OFERTA platinum lu          OFERTA gold                 OFERTA silver        

 

Experienţă si  seriozitate pentru evenimentul tau

DJ nunti, cumatrii, petreceri cu o experienta in domeniul muzicii de peste 14 ani.
Pasiunea dedicata muzicii alaturi de o aparatura moderna si noua. Evenimentul tau va capata forma  si vor fi de neuitat.

Dj Valcea are simtul muzical dezvoltat si potriveste sonorizare cu atmosfera, iar anii dedicati sonorizarilor va garanteaza un eveniment reusit.

 

 

De ce  sa ne alegi?
-muzica de calitate noua si veche pentru toate gusturile;
-un playlist bogat cu peste 15.000 de melodii;
-playlist preferential;
-aparatura moderna si noua;
-lumini, lumini ambientale, fum profesionale.

GARANTIA EVENIMENTULUI REUSIT

 

Stiu destul de bine ca evenimentul pe care tu il organizezi este foarte important pentru tine si nu ai vrea sa fie o loterie a reusitei. Asta ne determina pe noi sa fim foarte motivati cu noi insine.

Avand o  experiența în evenimente private cum sunt petrecerea de nunta sau de botez, consideram împreuna cu clientii ca momentele petrecute alaturi de persoanele apropiate sunt cu mult mai frumoase și memorabile când cineva experimentat are grija de distracția ta.

Experienta de care dispunem ne permite sa nu venim cu playlist-uri de predefinite, stilul ales fiind direct ales de eveniment si de participantii la acesta. Petrecem in acelasi timp dar intuim muzica cu cateva minute inainte. Melodiile sunt alese dintr-o vasta colectie de hit-uri pentru a obtine o satisfactie cat mai mare a participantilor la petrecere dar si a organizatorilor ei.

La fel, programele de lumini si de efecte speciale sunt create in mod particular pentru evenimentul tau, alegerea culorilor, viteza de miscare, pozitionarea lor, sincronizarea cu muzica, fie ea mai ritmata sau mai lenta, totul trebuie sa fie asa cum ti-ai dorit, la cele mai inalte standarde.

Pentru a cere o oferta de pret pentru evenimentul dorit va rugam sa ne contactati in cadrul rubricii Contact si veti primi instant un mail cu pretul in functie de cerintele D-voastra sau la numarul de telefon : 0768161485

Vezi si Pachetele sonorizare aici

Dj Valcea detine licenta UPFR

 

Dj valcea ofera sonorizare in rm valcea, horezu, dragasani, babeni, calimanesti fara costurii suplimentare de transport,Cu toate acestea preturile noastre incep de la 600 RON.