Pachet Sonorizare


Dj Valcea dispune de 3 pachete de baza pentru orice buget,la cerere se poate modifica pachetul de sunet ales de d-voastra.

OFERTA SILVER SOUND                   OFERTA gold sound                      oferta platinium sounde

 

 

Pachetul Silver este destinat evenimentelor mici din valcea, petrecerii private, majorat, retez, botez, nunti, etc. in limita a 80 de persoane.

Pachetul Gold este destinat evenimentelor medii din valcea, petrecerii firme, botez, nunti, etc. in limita a 150 de persoane.

Pachetul Platinum este destinat evenimentelor mari din valcea, petrecerii firme, botez, nunti, etc. in limita a 300 de persoane.

Foarte multe evenimente sunt construite după un anumit tipar, noi venim cu idei inovatoare şi materiale de petrecere profesionale pentru ca evenimentele în care ne implicăm să fie memorabile, și în același timp să reflecte personalitatea şi cerinţele clienţilor noştri..

„Muzică bună” nu există, valorile morale sunt împărţite în funcţie de vârstă, clasa socială, mediu, zonă etc. Experienţa dobândită ne ajută să adaptăm programul muzical și să îl personalizăm în funcție de marea majoritatea a invitaților și de preferinţele clientului.

• profesionalism

• responsabilitate

• implicare

• preţuri accesibile

Pentru a cere o oferta de pret pentru evenimentul dorit va rugam sa ne contactati in cadrul rubricii Contact si veti primi instant un mail cu pretul in functie de cerintele D-voastra